Περιγραφή
Αυτό το τηγάνι από μαντέμι, με διάμετρο 20 εκατοστά, είναι ιδανικό για το αργό μαγείρεμα. Το μαντέμι είναι γνωστό για την ικανότητά του να διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για μια ποικιλία μεθόδων μαγειρικής, όπως το τηγάνισμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τηγάνι δεν διαθέτει αντικολλητική επίστρωση, που σημαίνει ότι θα απαιτεί μια επαρκή ποσότητα λαδιού για να μην κολλήσει το φαγητό στον πάτο, επομένως προτείνεται κυρίως για τηγάνισμα και όχι για σωτάρισμα.
Διάμετρος: 20 εκατοστά
Υλικό κατασκευής: Μαντέμι, ιδανικό για σταθερή θερμοκρασία κατά το μαγείρεμα
Εσωτερική επίστρωση: Χωρίς αντικολλητική επίστρωση
Θερμότητα: Θερμαίνεται πιο αργά αλλά διατηρεί τη θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Χρήση: Κατάλληλο για χρήση στη φωτιά ή στον φούρνο, ανάλογα με την ανθεκτικότητα της λαβής
Χαρακτηριστικά
- Τύπος
- Τηγάνι
- Υλικό
- Μαντέμι
Περισσότερα
- Εσωτερική Επίστρωση
- Χωρίς Επίστρωση
- Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού)
- 20 cm
- Χρώμα
- –
- Καταλληλότητα Εστίας
- –
Λειτουργικό Design
- Με Καπάκι
- Όχι
- Με Αποσπώμενη Λαβή
- –
- Διπλό
- Όχι
- Βαθύ
- Όχι
Extra Χαρακτηριστικά
- Αντοχή στις Γρατζουνιές
- –
- Για Υγιεινό Μαγείρεμα
- Όχι
- Χωρίς PFOA
- –
- Eco-friendly
- –
- Κατάλληλο για Φούρνο
- Ναι
- Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων
- Όχι
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.